O nama

ZAŠTO RADIMO OVAJ POSAO

Nalazite se na području Splita i želite svog privatnog (osobnog) trenera? Naš tim sastoji se od diplomiranih kineziologa sa višegodišnjim iskustvom rada. Brojimo veliki broj zadovoljnih klijenata koji to pokazuju konstatnim treniranjem u našem fitness centru. Dogovorite svoj besplatni probni trening i vaše želje i ciljeve prepustite nama. Sport i sportski način života od malena su usađeni u nama. Godinama, mijenjale su se mnogobrojne životne okolnosti, ali ljubav prema tjelovježbi i zdravom načinu života nikad nije prestala. Sportska karijera je kroz odrastanje pala u drugi plan, ali nam je fokus i dalje postavljen na funkcionalnost tijela i održavanju pravilne posture. Petogodišnje obrazovanje na Kineziološkom fakultetu s usmjerenjem na "Kondicijskoj pripremi sportaša" samo je potvrda da smo odabrali zvanje koje stvarno volimo. Znanje i iskustvo već više od dvije godine prenosimo na svoje klijente te brojimo više od 60 zadovoljnih klijenata na području grada Splita. Maksimalno smo posvećeni na sigurnost u točnost onoga što prenosimo. Uvjereni smo da svatko od Vas u MyCoach teretani može pronaći program za sebe, bilo da se radi o gubitku kilograma ili rehabilitacijskoj redukciji boli u određenom dijelu tijela. Zbog užurbanog načina života u posljednje vrijeme stres je postao nešto s čime se svakodnevno susrećemo. Uz stručno vodstvo možete naučiti kako se rješiti stresa i boli na zdrav način te osjetiti kako je lijep osjećaj kada napokon napravite nešto za sebe.

Treneri

Upoznaj našu ekipu!

ANTONIA

ANTONIA

- mag. cin.
Fitness i rekreacija


Antonia je diplomirani kineziolog sveučilišta u Splitu. Nedugo nakon završetka svoje plivačke karijere započinje svoj trenerski put kao učitelj plivanja. Kasnije, za vrijeme svog fakultetskog obrazovanja odlučuje se specijalizirati za fitness i rekreaciju. Svoje plivačko iskustvo prebacuje u svijet fitnessa te pomaže osobama u povećanju mobilnosti i stabilnosti zavisno o potrebi. Njezina specijalnost su kineziterapijske i rehabilitacijske vježbe s ciljem rješavanja boli.

CHRISTIAN

- mag. cin.
Kondicijski trener


Dugogodišnje bavljenje nogometom usmjerilo je Christiana na kineziološko zvanje. Diplomirani je kineziolog sveučilišta u Splitu, usmjerenjem iz kondicijske pripreme. Za vrijeme svog studija vodio je više oblika grupnih i individualnih treninga u Bodyflow studiu. Njegova specijalnost je rad sa sportašima, te treninzi snage i izdržljivosti s rekreativcima.

CHRISTIAN

FILIP

FILIP

- mag. cin.
Kondicijski trener/kineziterapeut


Filip je diplomirani kineziolog sveučilišta u Splitu. Za vrijeme svog školovanja aktivno sudjeluje na različitim seminarima i aktivnostima. Svoje znanje odlučuje proširiti polažući NKT level 1 kako bi dublje istražio granu kineziterapije i rad mišićno - živćanog sustava. Filipova specijalnost je kondicijska priprema sportaša i rekreativaca.

KARMELA

- mag. cin.
Kondicijska priprema sportaša


Karmela je diplomirani kineziolog sveučilišta u Splitu. Oduvijek su je zanimali borilački sportovi stoga ne čude njeni vrhunski rezultati u kickboksačkoj disciplini. Unatoč vrhunskim sportskim rezultatima, Karmela odlučuje unaprijediti svoje znanje upisavši studij Kineziološkog fakulteta. Stećeno iskustvo u svom sportu odlučuje prenijeti na svoje klijente stoga ne čudi velika zainteresiranost privatnih kickboksačkih treninga.

KARMELA