Vrste treninga

Kondicijska priprema

Programi namijenjeni sportašima, ali i rekreativcima koji su se u svom životu bavili sportom. Treninzi se baziraju na unaprijeđenje motoričkih i funkcionalnih sposobnosti. Zavisno o sportu kojim se bavite ili vašim željama pomoći ćemo vam da unaprijedite vaše sposobnosti i postignete željene rezultate.

Kineziterapijske vježbe i rehabilitacija

Nakon posturalne analize dobit ćemo detaljan uvid kakav je vaš prirodni položaj tijela. Kod svake osobe postoje deformacije koje su zavisno o vašim navikama naglašene u većoj ili manjoj mjeri. Često nam te deformacije otežavaju svakodnevni život te ih je potrebno ukloniti ili barem smanjiti na najmanju količinu kako bi mogli funkcionirati bez smetnji i boli.

Rekreacija i zdravlje

Programi namijenjeni većinskoj populaciji gdje se zavisno o vašim željama i ciljevima odreduje oblik treninga. Pomoći ćemo vam da se riješite boli u bilo kojem dijelu tijela i da svoje tijelo dovedete u formu. Različitim oblicima treninga riješite se viška kilograma ili povećajte mišičnu masu i budite konačno zadovoljni svojim izgledom.