Treneri


Upoznaj našu ekipu!

ANTONIA

ANTONIA

- mag. cin.
Fitness i rekreacija


Antonia je diplomirani kineziolog sveučilišta u Splitu. Nedugo nakon završetka svoje plivačke karijere započinje svoj trenerski put kao učitelj plivanja. Kasnije, za vrijeme svog fakultetskog obrazovanja odlučuje se specijalizirati za fitness i rekreaciju. Svoje plivačko iskustvo prebacuje u svijet fitnessa te pomaže osobama u povećanju mobilnosti i stabilnosti zavisno o potrebi. Njezina specijalnost su kineziterapijske i rehabilitacijske vježbe s ciljem rješavanja boli.

CHRISTIAN

- mag. cin.
Kondicijski trener


Dugogodišnje bavljenje nogometom usmjerilo je Christiana na kineziološko zvanje. Diplomirani je kineziolog sveučilišta u Splitu, usmjerenjem iz kondicijske pripreme. Za vrijeme svog studija vodio je više oblika grupnih i individualnih treninga u Bodyflow studiu. Njegova specijalnost je rad sa sportašima, te treninzi snage i izdržljivosti s rekreativcima.

CHRISTIAN

FILIP

FILIP

- mag. cin.
Kondicijski trener/kineziterapeut


Filip je diplomirani kineziolog sveučilišta u Splitu. Za vrijeme svog školovanja aktivno sudjeluje na različitim seminarima i aktivnostima. Svoje znanje odlučuje proširiti polažući NKT level 1 kako bi dublje istražio granu kineziterapije i rad mišićno - živćanog sustava. Filipova specijalnost je kondicijska priprema sportaša i rekreativaca.

KARMELA

- mag. cin.
Kondicijska priprema sportaša


Karmela je diplomirani kineziolog sveučilišta u Splitu. Oduvijek su je zanimali borilački sportovi stoga ne čude njeni vrhunski rezultati u kickboksačkoj disciplini. Unatoč vrhunskim sportskim rezultatima, Karmela odlučuje unaprijediti svoje znanje upisavši studij Kineziološkog fakulteta. Stečeno iskustvo u svom sportu odlučuje prenijeti na svoje klijente stoga ne čudi velika zainteresiranost privatnih kickboksačkih treninga.

KARMELA

KARLA

KARLA

- bacc. cin.
Kineziterapeut / Fitness


Karla je svoj sportski put započela upisavši atletiku u vrlo ranoj dobi. U sprinterskim disciplinama pokazuje odlične rezultate, što joj donosi veliki broj osvojenih natjecanja u mlađim uzrastima. Nažalost, ozljede su je ograničile u daljnjoj sportskoj karijeri, stoga odlučuje upisati studij Kineziološkog fakulteta. Najveću zainteresiranost pokazuje u grani kineziterapije, stoga je njena specijalnost rad sa osobama koje imaju potrebu riješiti se boli i ispraviti svoju posturu.